9 maart workshop Luisteren met je Ogen – online non-verbale communicatie
Dat het lastig is om online de signalen van gesprekspartners te interpreteren, herken je vast wel. Uit ons onderzoek blijkt dat je niet de enige bent, 75% van onze respondenten geeft aan daar last van te hebben.
Wij kunnen je helpen om de signalen die je ziet, goed te kunnen interpreteren. Je wordt je bewust van de manier waarop je naar anderen kijkt. Je kijkt anders als je je bewust bent van jezelf. Je kijkt anders als je weet wat er te zien is. Je leert de meest kenmerkende bewegingen in iemands gezichtsuitdrukkingen herkennen. Je leert de achtergrond en betekenis van deze meestal onbewuste patronen, als signalen voor spanning en behoeften. Je ontdekt hoe je door het inzetten van deze inzichten meer contact kunt maken met je gesprekspartner tijdens een video-overleg. Bovenal leer je meer te vertrouwen op je eigen intuïtieve waarneming. We zijn immers allemaal van jongs af aan onbewust getraind te reageren op dit soort gezichtsuitdrukkingen van elkaar.
Je ervaart meer contact met je gesprekspartners tijdens video-overleggen. Hierdoor voel je je meer verbonden en verbeter je de samenwerking.
Kosten: €25 ex BTW
Maximaal 25 deelnemers
Aanmelding via info@interactieexperts.nl
Meer info: