ONZE KERNWAARDEN
MISSIE
VISIE

WIE BEN IK

InDeRoos ben ik, Bart van Roosendaal. Als trainer, coach en procesbegeleider werk ik sinds 1995 voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Mijzelf verbinden met anderen om mij heen en gelijkwaardig samenwerken en samen zijn is mijn grote drijfveer. Hierbij ligt mijn focus op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Vaak spelen op de achtergrond HRM-vraagstukken en staan klantrelaties hoog op de agenda. Mijn gesprekspartners zijn ondernemers, professionals, management teamleden en HR-professionals.

Bovenal ben ik vader van drie geweldige kinderen, partner, broer en zoon. Mijn leven raakt aan dat van vele mensen om mij heen, met wie ik sterk verbonden ben. Liefdevol en bewonderend volg ik de ontwikkeling van mijn gezin. Ik heb een scherp oog voor de maatschappelijke veranderingen en benut mijn observaties in mijn werk. Direct en op jou gericht spreek ik met jou en anderen. Ik leg graag de verbinding tussen je persoonlijke beleving en de grotere ontwikkelingen in jullie organisatie. Voor mij is de menselijke maat altijd leidend. Ik laat je bewust ervaren wat het onbewuste effect van je eigen ervaringen, gedachten, emoties en opvattingen op je leven en werk is. Je voelt dit en merkt dit. Dat plaatsen we in breder perspectief. Wat speelt er om je heen, waarmee je te maken hebt en wat is het effect op jou.

Mijn opdrachtgevers kenmerken zich door hun sterke focus op hun kernactiviteiten en een grote gedrevenheid om de klant goed te bedienen. Vaak leiden specialisten de organisatie. De mensen in de organisatie maken het verschil. Vaak is men zoekende naar erkenning, structuur en goede begeleiding. Bij mijn klanten werken verbonden en betrokken mensen met hart voor de zaak. Veelal raken de mensen die ik begeleid, verstrikt in de uitdagingen waar hun organisatie voor staat en hun eigen persoonlijke problematiek. Meestal staan je medewerkers voor uitdagingen, waarvoor ze niet zijn opgeleid. Ze nemen de verantwoordelijkheid vanuit hun grote betrokkenheid en gedrevenheid. Zij zoeken hulp en ondersteuning om hun taken te volbrengen en de organisatie succesvol te laten zijn.

Je eigen betrokkenheid met je medewerkers ondersteun ik graag. Ik haak aan op jouw streven je persoonlijke missie te delen met alle medewerkers.

InDeRoos werkt nauw samen met professionals en andere organisaties. Voor opdrachten waarbij andere specialisten veel waarde toevoegen, vorm ik een team met collega’s met wie ik al jaren projecten uitvoer en die mij aanvullen met hun talenten. Zo kan ik grote en uitgebreide projecten uitvoeren.

WIE BEN IK
MISSIE
VISIE

ONZE KERNWAARDEN

Zijn

In contact met deze kernwaarde zijn we als mens één en heel. We leven in het moment in contact met ons zelf en de ander.
Vanuit het zijn ontstaat creativiteit, inzicht, ruimte voor veranderingen en ervaar je stevigheid en vertrouwen.
Het moet niet langer, er kan heel veel. Door te zijn, zijn zorgen en angsten, onzekerheden en verdriet voelbaar, dragelijk en plaatsbaar.

Kracht

Door je eigen kracht te ervaren ben je in staat moeilijkheden het hoofd te bieden, kan je negatieve ervaringen dragen.
Het stelt je in staat te gaan staan voor wie je bent en wat je wilt. Het brengt draagkracht en daadkracht.
Anderen herkennen je kracht en vertrouwen op jou. Kracht is je persoonlijke vermogen.

Kwetsbaarheid

Wanneer jij je kwetsbaarheid ervaart en laat zien, geef je erkenning aan gevoelens die we meestal verbergen.
De kracht van de kwetsbaarheid. Anderen identificeren zich eerder met jou.
Wat je de wereld laat zien is congruent, open en uitnodigend. Het vraagt moed je kwetsbaarheid te tonen.
Het is ontwapenend. Het ruimt op.

Liefde

Liefde ervaren voor jezelf, de ander, de wereld waarin we leven, maakt ons open.
Zo kan jij je verbinden en willen anderen zich met jou verbinden.
Liefde voelen maakt je duidelijk hoe veel ruimte er in ons is voor je zelf en voor anderen.

WIE BEN IK
ONZE KERNWAARDEN
VISIE

MISSIE

InDeRoos gelooft in jouw enorme mogelijkheden. Jezelf kunnen zijn, geeft jou de ruimte die jij nodig hebt om volledig tot je recht te komen.
Ik ben InDeRoos. Ik geloof in contact en de waarde van elkaar raken.
Ik verbind mij aan jou. Wij raken elkaar.

Ik breng jou in contact met jouw potentieel.
Dat doe ik door me open te stellen voor jou, jouw verhaal en jouw vragen. Ik help je dit te ontdekken.
Hierbij zet ik mijn kennis en kunde in op een manier die aansluit bij jouw vraag en jouw manier van doen.
Zo vind jij het geluk en de rust voor jezelf en je omgeving. Vanuit dit diepe weten en ervaren kan jij je ontplooien in de richting die je voor jezelf kiest.
Vanuit het contact met jouw kern onderhoud je betere relaties, leef jij jouw passie, laat je anderen beter functioneren en ben je succesvoller.

Door jou in contact te brengen met je potentieel, stimuleren we een beter contact tussen veel meer mensen.
Ik geloof in de kracht van verbonden mensen. Ik streef naar een maatschappij waarin mensen respectvol en verbonden samenleven.
Daaraan bijdragen geeft mij enorm veel voldoening.

WIE BEN IK
ONZE KERNWAARDEN
MISSIE

VISIE

InDeRoos stelt jou in staat het potentieel in jezelf te ontdekken en ten volle te benutten. Dat doen we door ons open te stellen voor jou.
Vanuit zelfbewustzijn, openheid en acceptatie benaderen we jou en gaan we in op je vragen.

Met onze expertise op het gebied van het herkennen en waarderen van onbewust geuite wensen en behoeften, spelen we direct in op de kern van je zorg, de essentie van je vraag en de reikwijdte van jouw uitdaging. In je onbewuste gedrag herkennen we je kwaliteiten en vermogen.
In contact met ons en aan de hand van onze interventies en methoden word jij je bewust van je onbewuste wensen en behoeften.
Je herkent je eigen drijfveren, zorgen, angsten én je mogelijkheden en kwaliteiten.

We zetten onszelf, onze werkwijze in om je vanuit je hernieuwde bewustzijn te helpen je uitdagingen aan te gaan en je doelen te realiseren.
Hierin is onze benadering doelgericht en praktisch. Onze methoden zijn gericht op de combinatie, experimenteren, ervaren, bewust worden, evalueren en aanpassen waar nodig. Doen. Wij helpen je ook de ondersteuning bij het realiseren van je plannen te organiseren.
Bovenal nemen we de tijd die jij nodig hebt om zo ver te komen.